Grund RESTAURANT

Grund RESTAURANT

Hostům našeho resortu nabízíme profesionální kuchyni se zaměřením na nové gurmánské trendy a kvalitu regionálních surovin. Stálé menu zpestřuje dení nabídka obědového menu a každý měsíc vás čeká speciální nabídka sezónních jídel, připravených z čerstvých surovin podle aktuálního ročního období. Naši profesionální kuchaři připravují delikatesy také pro nejrůznější firemní akce, rauty, rodinné oslavy či svatby. Naše kuchyně je vybavena moderním zařízením a technologií, která zaručí profesionální přípravu pokrmů. V horkých letních dnech vám posezení na restauraci zpříjemní klimatizace. 
Grund restaurant má kapacitu 60 míst k sezení a 48 míst venku na terase. Hosté mohou využít pro snídani či večeři i golfovou klubovnu s biokrbem, zde máme k dispozici dalších 30 míst.

Otevírací doba

Restaurace snídaně

Po – Ne 07.00 – 10:00 hod.

Restaurace obědy a večeře

Po – Ne 11.30 – 24:00 hod. Kuchyně v provozu od 11.30 do 22hod.

Naše menu

Připravili jsme pro Vás nové menu na rok 2020.

MenuVíce informací

Předkrmy

Telecí roastbeef 1,3
Telecí roastbeef s tuřínovým chutney a opečeným toastem
125 Kč
Gratinovaný kozí sýr 7
Gratinovaný kozí sýr s brusinkovou omáčkou a hoblinkami červené řepy
140 Kč
Marinovaný losos 4
Marinovaný losos s koprový dipem, rukolou a citrónem
155 Kč

Polévky

Silný hovězí vývar 1,3
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, kořenovou zeleninou a nudlemi
65 Kč
Krkonošská kulajda 1,3,7
Kulajda se zastřeným vejcem a koprovým olejem
65 Kč

Saláty

Salát Nicoise 3,4
Salát Nicoise s pečeným filátkem ze pstruha duhového, křepelčími vejci, Grenaillemi, fazolovými lusky, ančovičkami, česnekem, olivami a cherry rajčaty
220 Kč
Salát s avokádem a tofu 6
Trhané saláty s čekankou, avokádem a marinovaným zauzeným tofu
210 Kč
K salátu lze objednat:
100g Grilované kuřecí prso
65 Kč
-
100g Filírovaný Flank steak
155 Kč
-
100g Filet z lososa
95 Kč

Pokrmy podávané jako hlavní chod

Pečené kachní prso 1,3,7
Do růžova pečené kachní prso s pyré z červeného zelí a bramborovo perníkovým knedlíčkem
265 Kč
Flank steak 7
Filírovaný Flank steak s bylinkovým pestem, bramborovým pyré a omáčkou Demi glace
355 Kč
Selečí kolínko 1,7
Pečené selečí kolínko s listovým špenátem, smetanou a restovanými bramborami Grenaille
270 Kč
Filety ze pstruha 4,7
Filety ze pstruha duhového s citronovou omáčkou a gratinovanými bramborami
250 Kč
Pikantí vepřová žebra 1,3,7,10
Pikantní vepřová žebra pečená na medu s křenem, hořčicí a domácím chlebem
260 Kč
Kuřecí Suprême 7
Kuřecí supréme s tymiánovým máslem, omáčkou ze sušených rajčat a tuřínovým pyré
245 Kč
Telecí řízečky 1,3,7,10
Telecí řízky přelité máslem s lehkým bramborovým salátem
275 Kč
Jelení steak 7
Jelení steak s pepřovou omáčkou a rozmarýnovými Grenaillemi
280 Kč
Steak z lososa 4,7
Steak z lososa na pečené kořenové zelenině a černé čočce Beluga
325 Kč
Bramborové špalíčky 1,3,7
Bramborové špalíčky se slaninou, špenátem a smetanou
195 Kč

Bezmasé pokrmy

Hříbkové risotto 7
Hříbkové risotto sypané parmezánem
195 Kč
Raviolli plněné ricottou 1,3,7
Raviolli plněné ricottou a baby špenátem přelité tymiánovým máslem
205 Kč
Pečený tuřín 7
Pečený tuřín s parmezánem
185 Kč

Dezerty

Makové peciválky 1,3,7
Makové peciválky se sirobem
125 Kč
Skořicové Créme Brulle 7
Skořicové Créme Brulle
105 Kč
Čokoládový fondant 1,3,7
Čokoládový fondant s marinovanými višněmi
125 Kč
Čokoládová koule se zmrzlinou a ovocem 7
Čokoládová koule se zmrzlinou a ovocem, přelitá teplým sirobem
135 Kč