Welcome to Resort

Edolor sit amet, consectetur, adipis civelit sed quia non qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipis civelit.

Restaurace

Restaurace Grund Resort

Jídlo připravované s láskou z kvalitních a lokálních surovin

Chystáte-li se do Krkonoš za rodinnou dovolenou, golfem nebo pracovními povinnostmi, rozhodně byste neměli minout restauraci Grund Resort v Mladých Bukách. Přijďte si k nám vychutnat naše speciality – krkonošskou kulajdu nebo vyhlášené telecí řízečky. Všechny pokrmy připravujeme dle tradičních receptů a z čerstvých lokálních surovin. Stejně tak i nabídka našich vín, která reflektuje naši lásku ke kvalitnímu a poctivému řemeslu našich dodavatelů.

Pro hotelové hosty i veřejnost

Nenechte se zmýlit názvem našeho hotelu. Restaurace Grund Resort není přístupná pouze hotelovým hostům a golfistům, ale samozřejmě také všem návštěvníkům přilehlého okolí. Přijít k nám můžete na výborný oběd i večeři. Pochutnáte si na masových i vegetariánských specialitách, točeném plzeňském pivu nebo třeba na skleničce vynikajícího moravského, slovinského nebo italského vína.

Otevírací doba:

  • Snídaně od 7:00 do 10:00 (na objednávku i pro veřejnost)
  • Obědy a večeře od 11:30 do 22:00 (kuchyně od 11:30 do 21.35) V mimosezóně pak pro dny pondělí-čtvrtek bude restaurace uzavřena v časech 14-17hod.
  • Kapacita restaurace činí 60 míst, terasa nabízí až 56 míst k sezení a k dispozici je také salonek (golfová klubovna) pro 30 lidí
  • Polopenze o 3 chodech – polévka, hlavní chod, dezert
  • Rauty a jídelní lístek na míru – pro svatby, rodinné oslavy i firemní akce

Výjimečnost Grund Resort

Skvělé místo pro rodinná setkání a nevšední gastronomické zážitky

Snídaně

Bohatá snídaně formou švédských stolů

Čerstvé suroviny

Čerstvé suroviny od lokálních dodavatelů

České speciality

České speciality dle tradičních receptur 

Víno

Unikátní nabídka českých i světových vín

Připravili jsme pro vás nové menu, které můžete ochutnat od 1.1.2023

Vyberte si z pestré nabídky masových i vegetariánských pokrmů


Jelení tatarák s křepelčím vejcem

Jelení tatarák s křepelčím vejcem, rajčatovým dresinkem a pečeným chlebem

195 Kč

Gratinovaný kozí sýr na pyré ze žluté řepy

Gratinovaný kozí sýr na pyré ze žluté řepy s rukolovým salátkem, bylinkovým pestem a pečeným toastem

205 Kč

Marinovaný losos s citrusovým olejem

Marinovaný losos s citrusovým olejem, koprovým dresinkem a pečeným toastem

205 Kč

Telecí paštika s masem a mandlovou omáčkou

Telecí paštika s masem a mandlovou omáčkou, podávaná s rozpečenou máslovou brioškou

190 Kč

Kuřecí consommé

Kuřecí consommé

85 Kč

Krkonošská kulajda

Kulajda se zastřeným vejcem a koprovým olejem

90 Kč

Caesar salát s kuřecím masem

Caesar salad with chicken

285 Kč

Avokádový salát s polníčkem a kousky grilovaného lososa

Avokádový salát s polníčkem, baby špenátem, sezamem, salátovou okurkou a karotkou s grilovanými kousky lososa, citrusový dresing

325 Kč

Trhané listové saláty s cherry rajčaty a parmezánem

Trhané listové saláty s cherry rajčaty, česnekem, krutony, parmezánem, olivami a ředkvičkou s vinaigrette dresingem

275 Kč

Telecí řízečky na mačkaných bramborách

Telecí řízečky na mačkaných bramborách s mladou cibulkou a jarním pórkem, přelité máslem

350 Kč

Grilované krutí prso s medovo-ořechovou omáčkou

Grilované krutí prso s medovo-ořechovou omáčkou a marinovanou pečenou cuketou

335 Kč

Hříbkové risotto

Hříbkové risotto sypané parmezánem

285 Kč

Marinovaný telecí pavouček

Marinovaný telecí pavouček na zelném bylinkovém salátu s pečenými bramborami

390 Kč

Filírované kachní prso na pyré z pečené dýně

Filírované kachní prso na pyré z pečené cibule a dýně se šípkovou omáčkou

395 Kč

Marinovaná kuřecí prsa v bylinkovém oleji

Marinovaná kuřecí prsa v bylinkovém oleji s grilovanou zeleninou a domácím tartar dresinkem

330 Kč

Angus rump steak s omáčkou ze zeleného pepře

Angus rump steak s omáčkou ze zeleného pepře na pečených žampionech a domácí bramborovou kroketou

410 Kč

Jelení steak na barevném pepři

Jelení steak na barevném pepři s jalovcovou omáčkou a pečenými grenailemi s rozmarýnem

360 Kč

Pikantí vepřová žebra

Pikantní vepřová žebírka s hořčicí a křenem podávaná s čerstvým chlebem

380 Kč

Pečené uzené koleno na černém pivu

Pečené uzené koleno bez kosti na černém pivu s pikantním dresinkem, hořčicí a křenem, bramborovo-bylinkové pyré

390 Kč

Pečené portobello s rajčatovým sugem

Pečené portobello s rajčatovým sugem a mozzarellou, podávané s pečenými bramborami a bylinkovým pestem

250 Kč

Domácí ravioly plněné kozím sýrem

Domácí ravioly plněné kozím sýrem s bylinkami, přelité máslovou omáčkou s vlašskými ořechy a muškátem

270 Kč

Grilovaná zelenina s bazalkovým pestem

Grilovaná zelenina s bazalkovým pestem, kousky trhané mozzarelly a česnekovým dresinkem, rozpečená bagetka

225 Kč

Pečený candát na tymiánu s pýré z mladého hrášku

Pečený candát na tymiánu s pýré z mladého hrášku a limety podávaný s máslovou omáčkou

350 Kč

Čokoládový fondant

Čokoládový fondant s marinovanými višněmi v červeném víně, badiánu a skořici

165 Kč

Lívance s borůvkami

Lívance s borůvkami, zakysanou smetanou a čerstvým ovocem

155 Kč

Citronovo-tvarohový dort

Citronovo-tvarohový dort s ořechovým korpusem

155 Kč