Welcome to Resort

Edolor sit amet, consectetur, adipis civelit sed quia non qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipis civelit.

Restaurace

Restaurace Grund Resort

Jídlo připravované s láskou z kvalitních a lokálních surovin

Chystáte-li se do Krkonoš za rodinnou dovolenou, golfem nebo pracovními povinnostmi, rozhodně byste neměli minout restauraci Grund Resort v Mladých Bukách. Přijďte si k nám vychutnat naše speciality – krkonošskou kulajdu nebo vyhlášené telecí řízečky. Všechny pokrmy připravujeme dle tradičních receptů a z čerstvých lokálních surovin. Stejně tak i nabídka našich vín, které dominují vína značky Josef Chromy, úspěšného australského vinaře s českými kořeny, reflektuje naši lásku ke kvalitnímu a poctivému řemeslu našich dodavatelů.

Pro hotelové hosty i veřejnost

Nenechte se zmýlit názvem našeho hotelu. Restaurace Grund Resort není přístupná pouze hotelovým hostům a golfistům, ale samozřejmě také všem návštěvníkům přilehlého okolí. Přijít k nám můžete na výborný oběd i večeři. Pochutnáte si na masových i vegetariánských specialitách, točeném plzeňském pivu nebo třeba na skleničce vynikajícího moravského, slovinského nebo australského vína zmíněného vinařství Josef Chromy.

Otevírací doba:

  • Snídaně od 7:00 do 10:00 (na objednávku i pro veřejnost)
  • Obědy a večeře od 11:30 do 22:00 (kuchyně od 11:30 do 21.30)
  • Kapacita restaurace činí 60 míst, terasa nabízí až 56 míst k sezení a k dispozici je také salonek (golfová klubovna) pro 30 lidí
  • Polopenze o 3 chodech – polévka, hlavní chod, dezert
  • Rauty a jídelní lístek na míru – pro svatby, rodinné oslavy i firemní akce

Výjimečnost Grund Resort

Skvělé místo pro rodinná setkání a nevšední gastronomické zážitky

Snídaně

Bohatá snídaně formou švédských stolů

Čerstvé suroviny

Čerstvé suroviny od lokálních dodavatelů

České speciality

České speciality dle tradičních receptur 

Víno

Unikátní nabídka českých i světových vín

NAŠE MENU 2021

Vyberte si z pestré nabídky masových i vegetariánských pokrmů

Paštika z kachních jater

Paštika z kachních jater s mandlemi, brusinkovou omáčkou a domácí pletýnkou

145 Kč

Gratinovaný kozí sýr

Gratinovaný kozí sýr s restovaným fíkem, griliášem z vlašských ořechů a rukolou

165 Kč

Marinovaný losos

Marinovaný losos s koprovým dipem a opečeným toastem

155 Kč

Hovězí vývar s nudlemi

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, kořenovou zeleninou a nudlemi

70 Kč

Kulajda

Kulajda se zastřeným vejcem a koprovým olejem

70 Kč

Salát Caesar

Salát Caesar s opečenou slaninou , parmezánem, máslovými krutony a filírovaným kuřecím prsem

250 Kč

Teplý salát z grilované zeleniny

Teplý salát z grilované zeleniny, rukoly a polníčku s jablečnou redukcí

235 Kč

Trhané saláty s citrusovo-medovou zálivkou

Trhané saláty s citrusovo-medovou zálivkou a pečeným česnekovým sýrem od místního farmáře

245 Kč

Telecí řízečky

Telecí řízečky přelité přepuštěným máslem na lehkém bramborovém salátu

280 Kč

Vepřový tomahawk s dýňovým pyré

Vepřový tomahawk s dýňovým pyré a máslovým hráškem

295 Kč

Kančí hřbet

Kančí hřbet marinovaný v červeném víně s brusinkami podávaný s cuketovými plackami přelitý čokoládovým demi glace

375 Kč

Pečené jehněčí kolínko

Pečené jehněčí kolínko marinované v mátovém pestu s bramborovým pyré

395 Kč

Pikantí vepřová žebra

Pikantní vepřová žebra pečená na medu s čerstvým křenem, hořčicí a chlebem

270 Kč

Konfitované kachní stehno

Konfitované kachní stehno na makové nádivce s šípkovým červeným zelí

265 Kč

Rump steak z Anguse

Rump steak z Anguse  s restovanými hříbky a bramborovým fondánem

375 Kč

Krůtí steak v ořechovomedové krustě

Krůtí steak v ořechovomedové krustě s cuketovými plackami se sýrem

260 Kč

Grilované kuřecí stehýnko

Grilované kuřecí stehýnko s fazolovými lusky balenými ve slanině s restovanými grenaillemi

245 Kč

Vepřová panenka pečená v bylinkovo-pepřové krustě

Vepřová panenka pečená v bylinkovo-pepřové krustě s mačkanými bramborami se škvarkami  a hořčičným demi glace

285 Kč

Hříbkové risotto

Hříbkové risotto sypané parmezánem

205 Kč

Pečené Portobello

Pečené Portobello s drcenými rajčaty a sýrem Halloumi s rozmarýnovými Grenaillemi

250 Kč

Pšeničný bulgur s restovanou zeleninou

Pšeničný bulgur s restovanou zeleninou

195 Kč

Špenátové lívance se zastřeným vejcem

Špenátové lívance se zastřeným vejcem

195 Kč

Pečený pstruh na másle

Pečený pstruh na másle s petrželkovými bramborami

270 Kč

Pečený candát

Pečený candát na dýňovo-mrkvovém pyré

350 Kč

Steak z lososa

Steak z lososa na listovém špenátu se smetanou přelitý medovým máslem

285 Kč

Lívance s borůvkovým žahourem a zakysanou smetanou

Lívance s borůvkovým žahourem a zakysanou smetanou

105 Kč

Vanilková panna cotta

Vanilková panna cotta s čerstvým ovocem a malinovou omáčkou

110 Kč

Čokoládový fondant

Čokoládový fondant s marinovanými višněmi v červeném víně se zázvorem a chilli papričkou

130 Kč